Keskeinen tavoitteemme on selvä:
Haluamme työskennellä yhdessä potilaiden elämän parantamiseksi

Norgine on johtava eurooppalainen erikoislääkeyhtiö, joka on tarjonnut potilaille käänteentekeviä tuotteita yli vuosisadan ajan.

Sitoutumisemme ihmisten elämän muuttamiseen ohjaa kaikkea mitä teemme, ja eurooppalainen kokemuksemme, täysin integroitu infrastruktuurimme ja poikkeuksellinen kumppanuuslähestymistapamme antavat meille mahdollisuuden ottaa nopeasti käyttöön luovia ratkaisuja tuodaksemme potilaidemme ulottuville sellaisia elämää muuttavia tuotteita, joita he eivät ehkä muuten saisi käyttöönsä.

Norgine on ylpeä siitä, että se on auttanut 24 miljoonaa potilasta ympäri maailmaa vuonna 2021 ja tuottanut 505 miljoonan euron liikevaihdon, mikä on 10% enemmän kuin vuonna 2020.

 

”Tavoitteemme on varmistaa, että tuomme Eurooppaan käänteentekeviä tuotteita, jotka tuovat lisäarvoa ja hyötyjä terveydenhuoltojärjestelmille ja potilaille.”

Peter Stein, Executive Chairman

 

Arvomme

 

Potilaiden inspiroimana valjastamme yrittäjähenkemme ja työskentelemme yhdessä auttaaksemme ihmisiä elämään parempaa ja terveempää elämää.

icons

Inspiraatio

Potilaamme inspiroivat meitä ja työskentelemme väsymättä parantaaksemme heidän elämäänsä. Huolenpitomme ja positiivinen ajattelutapamme auttavat meitä luomaan käänteentekeviä lääkkeitä ja laitteita, jotka auttavat potilaita ja antavat lisäarvoa terveydenhuollolle. Norginella emme koskaan sano, ettemme pysty.

icons

Yrittäjyys

Innovoimme rohkeasti ja suhtaudumme optimistisesti ja innokkaasti kunnianhimoisten tavoitteiden saavuttamiseen ja luovien ratkaisujen löytämiseen. Ennen kaikkea pidämme lupauksemme ja vastaamme siitä, miten suoritamme tehtävämme, hyväksymme vastuun teoistamme ja pidämme toisiamme tilivelvollisina korkeimpien standardien mukaisesti.

icons

One Norgine

Työskentelemme yhtenä tiiminä ja tuemme toisiamme yhteisten tavoitteidemme saavuttamisessa. Vaalimme molempia osapuolia hyödyttäviä pitkän aikavälin kumppanuuksia, jotka perustuvat luottamukseen ja sitoutumiseen, ja haastamme toisemme ylittämään odotukset ja täyttämään lupauksemme. Olemme avoimia ja kohtelemme toisiamme arvokkaasti ja kunnioittavasti.