One Norgine rakentaa terveempää maailmaa

Meillä on yli 1400 työntekijää ja olemme suoraan läsnä 16 Euroopan maassa sekä Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Dynaamisuus, joustavuus ja tiimityöskentely ovat toimintamme ydin. Ne tekevät meistä poikkeuksellisen.

Tarjoamme työntekijöille joustavuutta kokeilla uusia haasteita ja mahdollisuuden parantaa osaamistaan kohdennetuilla kehittämisohjelmilla.

One Norgine-strategian avulla henkilökuntamme voi edetä urallaan samalla kun rekrytoimme ulkoisia kykyjä. Tämä tarkoittaa, että meillä on lääketeollisuuteen ja lääkinnällisten laitteiden kanssa toimimiseen vaadittavat oikeat ammatilliset kyvyt.

Olemme ylpeitä siitä, että arvostamme työntekijöitämme kaikilla tasoilla. Jokaisella on tarkoin määritellyt roolit ja työkalut menestymiseen ja yrityksen menestyksen edistämiseen.

Norginea inspiroi tavoite parantaa potilaiden elämää, ja työntekijämme ovat avain tämän tavoitteen saavuttamisessa. Työskentelemme yhdessä houkutellaksemme ja säilyttääksemme parhaat lahjakkuudet, jotta jokainen voi hyödyntää potentiaalinsa ja nauttia työstään.

 

Kulttuurimme

 

Potilaamme inspiroivat meitä, ja valjastamme yrityshenkemme työskennelläksemme yhdessä – One Norgine – jotta ihmiset voivat elää parempaa ja terveempää elämää.

Työntekijöidemme odotetaan jakavan arvomme, jotta voimme saavuttaa tavoitteemme toimittaa potilaille innovatiivisia tuotteita potilaiden ja kaikkien muiden sidosryhmien hyödyksi.

Yhtäläiset mahdollisuudet

 

Tuemme yhtäläisten mahdollisuuksien periaatetta ja johdamme sen mukaan. Kaikki työllisyyteen liittyvät asiat, mukaan lukien, näihin kuitenkaan rajoittumatta, rekrytointi, ylennykset, koulutus, korvaukset ja etuudet sekä koulutus, perustuvat tasavertaisesti pätevyyteen, suorituksiin, kykyihin ja muihin objektiivisiin kriteereihin.

Emme suvaitse rotuun, uskontoon, uskomukseen, kansalliseen alkuperään, sukupuoleen, siviilisäätyyn, vammaisuuteen, ikään tai muuhun vastaavaan ryhmään perustuvaa syrjintää tai häirintää. Hyödynnämme työvoimamme monimuotoisuutta, joka on yksi monista vahvuuksistamme. Menestyksemme jatkuminen riippuu henkilöstön lahjakkuuksien kehittämisestä ja edistämisestä sekä kaikkien yksilöiden oikeudenmukaisesta palkitsemisesta. Tämä on keskeistä One Norgine-ilmapiirille.